Αρχική σελίδα Δραστηριότητες

Σύνδεση μέλους



Δημοσκόπηση

Πόσο συχνά επισκέπτεστε τις σελίδες του σχολείου;
 
Δραστηριότητες
2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 21:40

Στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας  Ημέρας  Σχολικού  Αθλητισμού, σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, το Σχολείο μας μετέβη στο χώρο του πάρκου του Αγίου Γεωργίου όπου μαθητές και καθηγητές συμμετείχαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες.

Στη συνέχεια, επιστρέφοντας στο χώρο του Σχολείου  παρακολούθησαν προβολή βίντεο στο αμφιθέατρο σχετικά με τις Ολυμπιακές Αξίες όπως το «ευ αγωνίζεσθαι»,  η αξία της συμμετοχής, οι ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις, η Ολυμπιακή Εκεχειρία κλπ.) και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Τέλος, κλείνοντας τις εκδηλώσεις, οι μαθητές επέστρεψαν στις αίθουσες όπου δημιούργησαν εικαστικά έργα σχετικά με τη θεματολογία της ημέρας.

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 20:57
 
Συμμετοχή του Σχολείου μας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 20:30

Το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων μαζί με άλλα σχολεία της πόλης συμμετείχε την Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2015 στην εκδήλωση στο Δημαρχείο Τρικάλων που έγινε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με θέμα "Επιλέγω Αλλάζω Συνδυάζω" και της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.  Ομάδα δέκα μαθητών του Σχολείου μας πήρε μέρος στη συζήτηση για τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου που οι μαθητές σχολείων της πόλης μας  απηύθυναν στους τρικαλινούς πολίτες, την περασμένη Τετάρτη. Επίσης, απηύθυναν ερωτήσεις στο Δήμαρχο Τρικκαίων κο Παπαστέργιο και με έμφαση στο τρίπτυχο «ποδήλατο - ασφάλεια - έργα βελτίωσης » πρότειναν οι ίδιοι μέτρα που θα βοηθήσουν την πόλη μας να γίνει πιο καθαρή, ήσυχη, λιγότερο συνωστισμένη και σίγουρα ένα καλύτερο μέρος για να ζούμε και να κινούμαστε με άνεση και ασφάλεια.



Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 20:58
 
PDF Εκτύπωση E-mail

    (Σκίτσο: Μαυρικάκης Ιωάννης, Καθηγητής ΠΕ08)


 

 


  • Εργασία από μαθητές της Β΄τάξης με θέμα "Το νερό"

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2024 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..
 

Επισκεψιμότητα