10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023-24

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 το σχολείο μας στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023-24 με σύνθημα «Η Κίνηση δίνει Ζωή» μετέβη στο Αθλητικό Πάρκο του Άη Γιώργη προκειμένου να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Οι μαθητές ακολουθώντας τις οδηγίες τεσσάρων αρχηγών μαθητών της Γ’ Γυμνασίου που ορίστηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κ. Ευάγγελο Σιούτα, δημιούργησαν ισάριθμες ομάδες ποδοσφαίρου. Επίσης άλλοι/ες μαθητές/τριες σχημάτισαν μεικτές ομάδες βόλεϊ και μπάσκετ με σύνθεση μαθητών/τριών της επιλογής τους και προχώρησαν στον προγραμματισμό των νοκ άουτ αγώνων. Στο ποδόσφαιρο των κοριτσιών υπήρξαν δύο συμμετοχές από την Α’ και Β’ Γυμνασίου. Άλλοι μαθητές και μαθήτριες αγωνίστηκαν ατομικά στο πινγκ πονγκ και στη σκοποβολή με βελάκια. Έγιναν συναρπαστικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του αθλητικού πολιτισμού και όλοι ευχαριστημένοι/ες και ηλιοκαμμένοι/ες επιστρέψαμε το μεσημέρι στο σχολείο.

Η απονομή των επάθλων έγινε την επόμενη ημέρα το πρωί. Στο ποδόσφαιρο αγοριών νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του μαθητή Πρεβέντη Κωνσταντίνου (Γ4), στο βόλεϊ η ομάδα «1» , στο μπάσκετ τα «Φιγουρίνια», στο ποδόσφαιρο κοριτσιών τα «Παιχτρόνια», στο πινγκ πονγκ ο μαθητής Γεωργάκης Κωνσταντίνος (Α1) και τέλος στη σκοποβολή ο μαθητής Γιανουλάκος Στέφανος (Α1).